2013-08-11 10:32:06• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb brutális gyilkosság Szatmár megyében

Újabb brutális gyilkosság történt Szatmár megyében: alig néhány nappal azt követően, hogy két holttestet találtak egy kiégett kisbuszban Balotafalu közelében, egy másik kis településen történt tragédia. Kisszokondon egy részeg férfi halálra verte élettársát. Az ok: féltékenység.

Augusztus 10-én, szombaton, hajnali 00.44 órakor a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon P. Petru értesítette a rendőrséget, mivel elmondása szerint élettársa hirtelen összeesett az udvaron és meghalt.

A helyszínre érkező rendőrök azonban súlyos testi sértésre, erőszakra utaló nyomokat találtak a a 67 éves P. Floare testén, ezért kihívták az orvostani szakértőt. Az minden kétséget kizáróan megállapította, hogy a nőt ököllel és egy tompa tárgyyal többször is megütötték a fején és a testén.

A gyanú a 65 éves élettársára vetődött, majd a kihallgatás során kiderült, hogy a részeg férfi a kirobbant vita során többször is megütötte élettársát. A falubeliek számára nem újdonság a férfi erőszakos viselkedése, hisz amióta a két megözvegyült személy együtt élt, többször is súlyosan megverte a nőt - az ok a féltékenység volt. Előfordult, hogy a kezét is eltörte, ám a P. Floare mindig visszatért brutális élettársához.

P. Petrut előbb 24 órára őrizetbe vették, majd az ügyészség elrendelte 29 napos előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: